Ficatei de pui cu vin
Ingrediente:
500 g ficatei de pui 50 ml vin rosu 1 praz piper alb piper negru sare
Mod de preparare:
Prazul se taie rondele si se pune la calit, intr-o tigaie cu ulei incins. Cand incepe sa se rumeneasca, se adauga ficateii si se amesteca des. Peste ei se toarna vinul, se presara piperul si sarea, dupa gust, apoi se acopera tigaia, lasand pe foc mic, pana cand se patrund suficient ficateii de pui. Cand sunt gata, se servesc insotiti de o garnitura sau ca atare.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Ficatei in bacon
Se infasoara fiecate bucat de ficat cu o felie de bacon. Se incalzeste putin gratarul sau tigaia cu ulei. Se pun ... (mai mult)
Citeste -
Ficatei de pui cu ceapa
Ficateii se spala si se curata bine, iar ceapa se toaca rondele. Intr-o tigaie se incinge uleiul si se pune la calit ... (mai mult)
Citeste -
Ficatei la tigaie
Ficateii se curata si se spala bine, apoi se pun in lapte si se tin in jur de o ora. Intr-o tigaie, turnam putin ulei si... (mai mult)
Citeste -
Ficatei de pui cu ciuperci
Intr-o tigaie incingem ulei si calim ceapa tocata, peste ea adaugam ciupercile feliate si lasam la fiert, pana cand ... (mai mult)
Citeste -
Mancare de ficatei de pui
Ceapa se toaca marunt si se caleste intr-o tigaie in care am incins ulei. Cand a devenit transparenta, adaugam ficatul ... (mai mult)
Citeste -
Ficatei cu legume
Se pune intr-o tigaie un pic de ulei, piper, usturoi feliat si frunza de dafin, la foc mic. Dupa ce s-a curatat bine ... (mai mult)
Citeste