Tocana de ciuperci
Ingrediente:
1 kg ciuperci 4 cepe 4 linguri ulei 1 lingura bulion sau 3-4 rosii sare piper
Mod de preparare:
Ciupercile se taie in bucati potrivit de mari, se calesc in ulei impreuna cu ceapa adaugandu-se din cand in cand putina apa pana ce ciupercile s-au inmuiat bine. Se adauga bulionul sau rosiile decojite taiate marunt, sarea si piperul. Se lasa la foc mic sa scada.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Tocana cu carne de porc
Mai intai curatam si spalam bine carnea, apoi o portionam in bucatele mai mici. Ceapa si ardeii se cutara si se toaca ... (mai mult)
Citeste -
Tocana de mistret
Se va taia carnea de mistret in cuburi, iar intr-o cratita in care am incins untul, se va rumeni, la foc mediu. Separat,... (mai mult)
Citeste -
Tocana de miel
Carnea de miel se spala si se sareaza dupa care se portioneaza. Ceapa, usturoiul si patrunjelul se toaca marunt. Rosiile... (mai mult)
Citeste -
Foietaj cu ciuperci
Ciupercile se toaca in cubulete si se pun la calit, se condimenteaza si se lasa la foc mic, pana cand scade zeama lasata... (mai mult)
Citeste -
Salata de pui cu ciuperci
Se aleg ciuperci si se fierb in apa cu putina sare timp de 20 minute. Dupa scurgere si racire, se taie in felii subtiri ... (mai mult)
Citeste -
Tocana de mazare
Cepele se toaca marunt si se calesc in putin ulei. Cand devine transparenta, punem si carnatii taiati felii si se ... (mai mult)
Citeste







