Tocana de ciuperci

Foto - Tocana de ciuperci
Complexitate: usor Timp de preparare: 30 minute
5.00 5 2 voturi / pareri

Ingrediente:

1 kg ciuperci 4 cepe 4 linguri ulei 1 lingura bulion sau 3-4 rosii sare piper

Mod de preparare:

Ciupercile se taie in bucati potrivit de mari, se calesc in ulei impreuna cu ceapa adaugandu-se din cand in cand putina apa pana ce ciupercile s-au inmuiat bine. Se adauga bulionul sau rosiile decojite taiate marunt, sarea si piperul. Se lasa la foc mic sa scada.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Tocana cu carne de porc

    Tocana cu carne de porc

    Mai intai curatam si spalam bine carnea, apoi o portionam in bucatele mai mici. Ceapa si ardeii se cutara si se toaca ... (mai mult)

    Citeste
  • Tocana de mistret

    Tocana de mistret

    Se va taia carnea de mistret in cuburi, iar intr-o cratita in care am incins untul, se va rumeni, la foc mediu. Separat,... (mai mult)

    Citeste
  • Tocana de miel

    Tocana de miel

    Carnea de miel se spala si se sareaza dupa care se portioneaza. Ceapa, usturoiul si patrunjelul se toaca marunt. Rosiile... (mai mult)

    Citeste
  • Foietaj cu ciuperci

    Foietaj cu ciuperci

    Ciupercile se toaca in cubulete si se pun la calit, se condimenteaza si se lasa la foc mic, pana cand scade zeama lasata... (mai mult)

    Citeste
  • Salata de pui cu ciuperci

    Salata de pui cu ciuperci

    Se aleg ciuperci si se fierb in apa cu putina sare timp de 20 minute. Dupa scurgere si racire, se taie in felii subtiri ... (mai mult)

    Citeste
  • Tocana de mazare

    Tocana de mazare

    Cepele se toaca marunt si se calesc in putin ulei. Cand devine transparenta, punem si carnatii taiati felii si se ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))