Terina de pui
Ingrediente:
1 kg piept de pui 250 grame kaiser 5 oua 1 ceapa 3 felii de paine patrunjel cimbru sare piper
Mod de preparare:
Punem la fiert 3 din cele 5 oua, apoi ceapa o curatam si o tocam marunt. Intr-o tigaie, calim ceapa apoi o lasam sa se raceasca. La fel procedam si cu kaiserul, il taiem felii si il prajim putin, iar pieptul de pui in tocam impreuna cu kaiserul proaspat prajit. Folosim un bol, in care punem carnea tocata, miezul de paine maruntit, ceapa calita, cele 2 oua crude, amestecam totul si condimentam. Intr-o tava pentru cozonac asezam jumatate din amestec, nivelam si asezam cele 3 oua fierte decojite, iar deasupra restul de amestec. Cand am asezat totul, tava in care am pus terina de pui, o asezam intr-o alta tava mai mare, in care am pus apa. Dam tavile la cuptor pentru o ora. Cand s-a facut, se scoate din tava si se da la rece. Se serveste dupa cateva ore in care a stat la frigider.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Terina de legume
Morcovul, ardeiul si cartofii se taie in cubulete mici. Intr-o oala sa pune mazarea la fiert, iar separat, in alta oala ... (mai mult)
Citeste