Rulada de carne tocata
Ingrediente:
500 g carne tocata 2 cartofi 2 oua 2 ardei gras rosu 3 oua patrunjel 1 ceapa 200 g branza feta 250 g ciuperci 1 cabanos sare piper
Mod de preparare:
Cartofii se curata de coaja si se dau pe razatoare, apoi ouale le fierbem si le lasam la racit. Ardeii si ceapa le tocam marunt, la fel si verdeata, iar branza o taiem in cubulete. Ciupercile se spala si se taie in felii, iar cabanosul il taiem in rondele subtiri. Carnea tocata o vom amesteca impreuna cu ceapa si o vom condimenta dupa gust. Apoi, vom intinde carnea pe o folie de aluminiu ce a fost intinsa intr-o tava. Peste carne, se vor adauga si celelalte ingrediente, iar deasupra vom presara patrunjelul verde tocat. Cu ajutorul foliei de aluminiu, rulam usor carnea, cuprinzand in interior toate ingredientele. Rulada se da la cuptor pentru 70 de minute, apoi se scoate pentru a i se inlatura hartia si se mai lasa 20 de minute, pentru a se rumeni.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Rulada de curcan
Painea se inmuaie in lapte si se stoarce dupa care se amesteca cu carnea de curcan tocata si slanina. Ceapa si verdeata ... (mai mult)
Citeste -
Rulada din carne de porc
Pentru realizarea ruladei, trebuie mai intai sa taiem bucata de muschi, astfel incat sa obtinem o foaie cat mai intinsa.... (mai mult)
Citeste -
Rulada de porc
Muschuil de porc se curata si se spala bine, apoi se scuge de apa. Se taie in asa fel incat sa rezulte o foaie de carne ... (mai mult)
Citeste -
Rulada cu ciuperci
Ciupercile se dau prin masina de tocat carne impreuna cu cele doua cepe, miezul de paine inmuiat in apa si stors si ... (mai mult)
Citeste -
Rulada aperitiv
Umplutura se realizeaza tocand carnea ce a fost spalata. Apoi se da morcovul pe razatoare, se toca ceapa si usturoiul ... (mai mult)
Citeste -
Pui umplut cu carne tocata
Mai intai pregatim puiul pentru gatit, curatandu-l in interior si indepartandu-i extremitatile. Carnea tocata se ... (mai mult)
Citeste







