Rulada cu ciuperci

Foto - Rulada cu ciuperci
Complexitate: mediu Timp de preparare: 60 minute
5.00 5 2 voturi / pareri

Ingrediente:

1 kg ciuperci 150 g slanina 2 cepe 1 ou crud 4 oua fierte tari 1 lingurita verdeata 1 lingura pesmet miezul de la o felie de paine sare piper

Mod de preparare:

Ciupercile se dau prin masina de tocat carne impreuna cu cele doua cepe, miezul de paine inmuiat in apa si stors si slanina. Se adauga oul crud, sarea, piperul, verdeata tocata si se amesteca bine. Pe un servet ud, bine stors, se pune amestecul, se intinde sub forma de dreptunghi pe mijlocul caruia se pun ouale fierte curatate. Se ridica servetelul astfel incat amestecul cu ciuperci sa imbrace ouale. Rulada obtinuta se pune intr-o tava unsa, se acopera pe deasupra cu pesmet si se da la cuptor 40 minute. Dupa coacere se rastoarna si se taie in felii.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Rulada de curcan

    Rulada de curcan

    Painea se inmuaie in lapte si se stoarce dupa care se amesteca cu carnea de curcan tocata si slanina. Ceapa si verdeata ... (mai mult)

    Citeste
  • Rulada cu branza si ciuperci

    Rulada cu branza si ciuperci

    Se face o foaie de taitei din faina, ou si putina apa. Coca se aduna sub forma de mingie, se acopera cu un castron si se... (mai mult)

    Citeste
  • Rulada de carne tocata

    Rulada de carne tocata

    Cartofii se curata de coaja si se dau pe razatoare, apoi ouale le fierbem si le lasam la racit. Ardeii si ceapa le tocam... (mai mult)

    Citeste
  • Foietaj cu ciuperci

    Foietaj cu ciuperci

    Ciupercile se toaca in cubulete si se pun la calit, se condimenteaza si se lasa la foc mic, pana cand scade zeama lasata... (mai mult)

    Citeste
  • Rulada din carne de porc

    Rulada din carne de porc

    Pentru realizarea ruladei, trebuie mai intai sa taiem bucata de muschi, astfel incat sa obtinem o foaie cat mai intinsa.... (mai mult)

    Citeste
  • Rulada cu spanac

    Rulada cu spanac

    Pentru rulada cu spanac, pregatim mai intai spanacul, pe care il spalam si il oparim in apa fiarta, apoi il tocam ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))