Rulada cu branza si ciuperci
Ingrediente:
100 g branza de vaci 150 g ciuperci (din consera) 300 g faina 1 ou 1 albus 1 dovlecel 15 frunze de spanac 3 linguri ulei de masline 2 linguri telemea degresata rasa 1 lingurita marar verde tocat piper sare
Mod de preparare:
Se face o foaie de taitei din faina, ou si putina apa. Coca se aduna sub forma de mingie, se acopera cu un castron si se lasa la temperatura camerei. Dovlecelul se spala, se taie fasii subtiri si se pune sa se inabuse in o lingura de ulei, impreuna cu branza de vaci si albusul de ou, timp de 5 minute. Se potriveste de sare si piper. In alt vas, cu o lingura de ulei se calesc ciupercile 5 minute si se adauga mararul tocat, sare, piper. Se intinde sub forma de dreptunghi aluatul pe masa de lucru si se aseaza pe un prosop.Se pune intai branza de vaci, apoi se intind ciupercile si pe mijloc se aseaza frunzele de spanac. Se ruleaza foaia de aluat, se strange la capete, se ruleaza strans prosopul, se leaga bine si se pune sa fiarba intr-un vas cu apa timp de o ora. Rulada se desface rece din prosop, se taie felii, se presara cu telemea rasa si se tine in cuptorul preincalzit, 5 minute.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Rulada de carne tocata
Cartofii se curata de coaja si se dau pe razatoare, apoi ouale le fierbem si le lasam la racit. Ardeii si ceapa le tocam... (mai mult)
Citeste -
Rulada cu ciuperci
Ciupercile se dau prin masina de tocat carne impreuna cu cele doua cepe, miezul de paine inmuiat in apa si stors si ... (mai mult)
Citeste -
Rulada cu spanac
Pentru rulada cu spanac, pregatim mai intai spanacul, pe care il spalam si il oparim in apa fiarta, apoi il tocam ... (mai mult)
Citeste -
Rulada cu capsuni
Se pregateste mai intai aluatul pentru rulada, separand cele patru galbenusuri de albusurile lor. Albusaurile se bat ... (mai mult)
Citeste -
Ciuperci umplute cu branza
Palariile ciupercilor, spalate si scurse se pun intr-o cratita cu putin unt si se lasa pane se inmoaie. Picioarele ... (mai mult)
Citeste -
Rulada de curcan
Painea se inmuaie in lapte si se stoarce dupa care se amesteca cu carnea de curcan tocata si slanina. Ceapa si verdeata ... (mai mult)
Citeste







