Pui umplut cu carne tocata
Ingrediente:
1 pui 200 g carne tocata de porc 200 g ciuperci 150 ml vin ulei 1 praz patrunjel boia dulce sare piper
Mod de preparare:
Mai intai pregatim puiul pentru gatit, curatandu-l in interior si indepartandu-i extremitatile. Carnea tocata se amesteca impreuna cu patrunjelul tocat, ciupercile feliate prazul rondele si condimente. Cu umplutura de carne, umplem puiul in interior, apoi il condimentam si pe deasupra cu boia, piper si putina sare si il asezam in tava. Turnam 2 linguri de ulei peste pui si dam tava la cuprot. in timp ce gatim puiul, turnam si vinul de preferinta alb, in mai multe etape, astfel incat sa patrunda mai bine in carne. Dupa aproximativ 40 de minute, cand s-a facut, oprim focul si putem servi.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Muschi de porc umplut
Mai intai, muschiul de porc se feliaza astfel incat sa obtinem 3 felii mai mari, pe care urmeaza sa le umplem. Amestecam... (mai mult)
Citeste -
Sarmale ardelenesti
Mai intai pregatim foile de varza, alegandu-le pe cele bune de folosit la umplut, restul tocandu-le pentru a le cali. ... (mai mult)
Citeste -
Curcan umplut
Pentru sos: se curata, se taie 2 mere in cubulete si se pun intr-o tigaie. Se adauga putina apa, zahar si scortisoara. ... (mai mult)
Citeste -
Muschi de porc umplut cu ciuperci
Bucata de carne se taie in asa fel incat sa se formeze o foaie cat mai intinsa, se bate bine si se condimenteaza. ... (mai mult)
Citeste -
Gogosari umpluti cu carne
Gogosarii se spala si se curata de cotor si seminte, dupa care se lasa sa se scurga. Se spala morcovii si se da prin ... (mai mult)
Citeste -
Carnati de oaie
Intr-un vas mai mare se pune carnea tocata de oaie si cea de porc, se adauga condimentele si usturoiul dupa gust, se ... (mai mult)
Citeste







