Muschi de porc umplut

Foto - Muschi de porc umplut
Complexitate: usor Timp de preparare: 65 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

1 kg muschi de porc 500 g carne tocata de porc sau vita 200 ml vin alb ulei de masline boia dulce rozmarin 1 ou piper foi dafin usturoi sare piper

Mod de preparare:

Mai intai, muschiul de porc se feliaza astfel incat sa obtinem 3 felii mai mari, pe care urmeaza sa le umplem. Amestecam intr-un bol carnea tocata impreuna cu usturoiul si restul condimentelor, iar la final, batem oul bine si il incorporam in carne. Feliile de muschi le ungem cu un strop de ulei peste care asezam din compozitie, avand grija sa punem o cantitate egala, pe toate cele 3 felii. Urmeaza sa rulam feliile de carne, astfel incat sa cuprindem compozitia fara sa iasa din rulou. Legam fiecare rulou cu ata, apoi asezam muschiul umplut intr-o oala cu apa condimentata cu dafin, vin, usturoi, sare si piper si lasam la fiert aproximativ o jumatate de ora. Scoatem apoi, rulourile de carne, le asezam intr-o tava, peste care turnam ulei de masline, punem rozmarinul si boiaua si mai tinem carnea la cuptor, inca 20 de minute, pentru a o rumeni.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Muschi de porc umplut cu ciuperci

    Muschi de porc umplut cu ciuperci

    Bucata de carne se taie in asa fel incat sa se formeze o foaie cat mai intinsa, se bate bine si se condimenteaza. ... (mai mult)

    Citeste
  • Muschi de porc afumat

    Muschi de porc afumat

    Muschiul de porc, se taie in bucati mari, se pun intr-un vas, iar peste carne se presara sare si restul condimentelor, ... (mai mult)

    Citeste
  • Muschi impletit

    Muschi impletit

    Carnea se taie in fasii si se condimenteaza. Verdeata se spala bine si se scurge de apa. Apoi se impletesc carnurile ... (mai mult)

    Citeste
  • Muschi de porc la cuptor cu legume

    Muschi de porc la cuptor cu legume

    Carnea de porc se portioneaza, apoi se unge cu putin unt, se presara peste ea, condimentele si se aseaza intr-o tava ... (mai mult)

    Citeste
  • Carne de porc cu verdeturi

    Carne de porc cu verdeturi

    Muschiul este taiat in 2 bucati egale. Sunca si cascavalul sunt taiate in felii subtiri. Dupa ce se curata cepele se ... (mai mult)

    Citeste
  • Muschiulet de porc la cuptor

    Muschiulet de porc la cuptor

    Se spala muschiul de porc si se fac cateva gauri in el pentru a introduce bucatele de usturoi. Apoi, se condimenteaza cu... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))