Muschi de porc umplut cu ciuperci
Ingrediente:
1 kg muschi de porc 400 g ciuperci 1 ceapa 1 ardei boia sare piper
Mod de preparare:
Bucata de carne se taie in asa fel incat sa se formeze o foaie cat mai intinsa, se bate bine si se condimenteaza. Ardeiul si ceapa se curata si se toaca marunt, la fel procedam si cu ciupercile, pe care le spalam si le feliem. Intr-o tigaie in care am incins ulei, calim legumele, presaram putina sare, iar cand s-au innabusit, dam de pe foc. Compozitia se condimenteaza cu boia si piper, apoi intindem legumele calite, peste muschiul pregatit. Rulam usor, pentru a fixa umplutura intre straturile de carne si legam cu ata. Muschiul umplut, il asezam intr-o tava, tunram putin ulei si il rumenim in cuptorul incins pentru cel putin 40 de minute. Cand a devenit crocant si rumen, il scoatem din tava, il potionam si servim.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Muschi de porc umplut
Mai intai, muschiul de porc se feliaza astfel incat sa obtinem 3 felii mai mari, pe care urmeaza sa le umplem. Amestecam... (mai mult)
Citeste -
Muschi de porc afumat
Muschiul de porc, se taie in bucati mari, se pun intr-un vas, iar peste carne se presara sare si restul condimentelor, ... (mai mult)
Citeste -
Medalion de porc
Muschiul de porc se feliaza si se condimenteaza cu sare si piper, apoi se rumenesc feliile in ulei incins, pe ambele ... (mai mult)
Citeste -
Muschi impletit
Carnea se taie in fasii si se condimenteaza. Verdeata se spala bine si se scurge de apa. Apoi se impletesc carnurile ... (mai mult)
Citeste -
Muschi de porc la cuptor cu legume
Carnea de porc se portioneaza, apoi se unge cu putin unt, se presara peste ea, condimentele si se aseaza intr-o tava ... (mai mult)
Citeste -
Muschi de vita umplut
Muschiul se taie astfel incat sa obtinem o felie cat mai intinsa. Asezam carnea intr-un bol, peste ea turnam berea si ... (mai mult)
Citeste







