Sangerete

Foto - Sangerete
Complexitate: usor Timp de preparare: 60 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

3 kg plamani de porc 500 g slanina 100 ml sange 4 cepe 500 g paine mate de porc sare piper

Mod de preparare:

Fierbem intr-o oala cu apa si sare, plamanii de porc. Cand au fiert se scurg de apa, se toaca marunt, se amesteca impreuna cu slanina si painea uscata. Peste ele se toarna sangele, se condimenteaza cu sare si piper, iar la final adaugam ceapa tocata marunt. Amestecam ingredientele pana obtinem o compozitie omogena. Cu aceasta, umplem matele groase de porc, le legam la capete si le aseazam intr-o oala mai mare. Turnam apa cat sa le acopere si punem la fiert pentru aproximativ o ora. Cand sunt gata, se scurg din apa si se lasa sa se raceasca. Se servesc rumeniti in ulei.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

Nu sunt retete asemanatoare!

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))