Foto - Tuslama
Complexitate: usor Timp de preparare: 60 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

1 kg burta de vita 500 g carne de vita 2 morcovi 1 pastarnac 2 cepe 1 foaie de dafin 20 g faina 1 galbenus de ou 20 ml suc de lamaie sare piper

Mod de preparare:

Burta de vita se spala bine si se scurge de apa, la fel procedam si cu muschiul de vita. Transam carnea si burta de vita, in fasii si le punem la fiert in apa cu sare. Adaugam in oala si legumele curatate si spalate, foaia de dafin si fierbem impreuna pana cand se inmoaie carnea. Cand a fiert, carnea se scoate din apa si se aseaza intr-un vas. Morcovul taiat fasii subtiri se rumeneste intr-o tigaie cu ulei incins. Adaugam faina si o cana din supa in care au fiert carnea si legumele si fierbem cateva minute. Galbenusul de ou se bate bine, adaugam zeama de lamaie si se toarna peste sosul din tigaie. Cand e gata, turnam sosul obtinut peste carne si mai tinem pe foc 5 minute, cat sa se gateasca impreuna, apoi servim.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

Nu sunt retete asemanatoare!

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))