Pui cu urechi de lemn
Ingrediente:
600 g piapt de pui 40 ml sos de soia 2 ardei iuti 20 ml bulion 1 ceapa 200 g dovlecel 50 g urechi de lemn ulei sare piper
Mod de preparare:
Pieptul de pui se taie in cubulete si se aseaza intr-un bol. Peste carne adaugam sosul de soia si ardeii iuti tocati marunt. Prajim pieptul de pui, in ulei incins, iar cand s-a rumenit, il scoatem din tigaie. Ceapa tocata si dovlecelul taiat cubulete, se calesc in uleiul in care am prajit carnea, punem si urechile de lemn, tocate fasii si gatim timp de 10 minute. Peste legume punem din nou carnea de pui, amestecam bine, adaugam sosul de soia si bulionul si tinem pe foc mic inca 5 minute, pana cand sosul incepe sa scada. Se serveste imediat.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Toba de casa
Carnea de porc pentru toba va fi repezentata de urechi, picioare, sorici si limba. Toate acestea se curata bine si se ... (mai mult)
Citeste -
Toba de porc
Stomacul de porc trebuie curatat si spalat foarte bine dupa care se recomanda sa fie lasat o ora in apa cu otet. ... (mai mult)
Citeste -
Piftie de porc
Dupa ce picioarele de porc sunt curatate bine se pun impreuna cu carnea de la capul de porc, urechile de porc si ... (mai mult)
Citeste -
Piure de conopida
Se spala si se fierbe conopida in apa sarata impreuna cu cartofii curatati si taiati sferturi. Se strecoara si se trec ... (mai mult)
Citeste -
Dulceata de portocale
Se spala portocalele si se curata de coaja! Se pastreaza doar coaja de la o portocala rasa! Se taie marul si se pune ... (mai mult)
Citeste -
Medalion de curcan
Carnea de curcan se taie in felii si se bat cu un ciocan de lemn. Separat, intr-un bol se bat ouale impreuna cu sare, ... (mai mult)
Citeste







