Gulas de fasole
Ingrediente:
300 g fasole 300 g carne de porc 3 cepe 2 morcovi usturoi 1 foaie dafin patrunjel 20 ml otet sare piper
Mod de preparare:
Fasolea se fierbe in apa cu putina sare. Carnea de porc se taie in bucati mai mici si se pune la calit intr-o tigaie cu ulei incins. Peste ea adaugam cepele tocate marunt, apoi fasolea, morcovii taiati rondele si usturoiul. Condimentam cu sare si piper si lasam la fiert, acoperind cratita in care gatim. La final adaugam otetul si oprim focul. Presaram patrunjelul verde si servim.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Salata de fasole boabe
Se lasa peste noapte timp de 12 ore boabele de fasole in apa sarata si apoi se pun la fiert timp de 10 minute in oala ... (mai mult)
Citeste -
Fasole scazuta
Fasolea se va spala bine si se va lasa la inmuiat cu o zi inainte. A doua zi, cand vom incepe sa gatim, punem fasolea ... (mai mult)
Citeste -
Fasole verde sote
Daca se foloseste fasole verde conservata, se scurge de lichid si se trece prin jet de apa rece. Mararul verde se toaca ... (mai mult)
Citeste -
Icre de fasole
Fasolea se alege, se spala si se pune la fiert, cam 90 minute. Odata cu fasolea se adauga si pastarnacul curatat si se ... (mai mult)
Citeste -
Salata de fasole verde
Mai intai se spala fasolea si ii se indeparteaza extremitatile, se rupe in bucati mai mari si se pune la fiert, in apa ... (mai mult)
Citeste -
Tort de fasole
Fasolea se fierbe bine, apoi se scurge de apa si se paseaza. Piureul de fasole se amesteca impreuna cu galbenusurile ... (mai mult)
Citeste







