Muschi de porc la cuptor cu cartofi
Ingrediente:
1 kg cartofi 1 kg muschi porc ulei de masline boia ardei usturoi rozmarin cimbru piper sare
Mod de preparare:
Carnea se curata si se taie in felii. Se condimenteaza fiecare felie, cu sare, piper, rozmarin si cimbru. Usturoiul se piseaza si se freaca cu putin ulei de masline si sare. Amestecul rezultat, se va turna peste feliile de carne, dupa ce le asezam intr-o tava. Curatam si cartofii de coaja, si ii taiem in cuburi mai mari. Vom pune cartofii in tava cu muschiul de porc, peste ei turnam 100 ml de ulei de masline, adaugam un plus de condimente si dam tava la cuptorul incins. Preparatul il vom tine aproximativ 1 ora, avand grija ca din cand in cand sa intoarcem feliile de carne, dar si cartofii. La final, cand friptura este facuta, iar cartofii crocanti, se opreste focul se se serveste.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Muschi de porc afumat
Muschiul de porc, se taie in bucati mari, se pun intr-un vas, iar peste carne se presara sare si restul condimentelor, ... (mai mult)
Citeste -
Muschi impletit
Carnea se taie in fasii si se condimenteaza. Verdeata se spala bine si se scurge de apa. Apoi se impletesc carnurile ... (mai mult)
Citeste -
Carne de porc cu verdeturi
Muschiul este taiat in 2 bucati egale. Sunca si cascavalul sunt taiate in felii subtiri. Dupa ce se curata cepele se ... (mai mult)
Citeste -
Muschi de porc la cuptor cu legume
Carnea de porc se portioneaza, apoi se unge cu putin unt, se presara peste ea, condimentele si se aseaza intr-o tava ... (mai mult)
Citeste -
Muschiulet de porc la cuptor
Se spala muschiul de porc si se fac cateva gauri in el pentru a introduce bucatele de usturoi. Apoi, se condimenteaza cu... (mai mult)
Citeste -
Muschi de porc umplut
Mai intai, muschiul de porc se feliaza astfel incat sa obtinem 3 felii mai mari, pe care urmeaza sa le umplem. Amestecam... (mai mult)
Citeste







