Pulpa de porc in sos de ciuperci
Ingrediente:
900 g ciuperci 1 kg pulpa de porc 200 ml de vin alb 300 ml smantana ulei patrunjel sare piper
Mod de preparare:
Pentru prepararea retetei pregatim mai intai carnea de porc, pe care o curatam si o spalam bine, apoi o portionam in felii potrivite. La fel procedam si in cazul ciupercilor, pe care le tocam in cubulete si le punem intr-o tigaie cu ulei incins, unde le calim putin cu un varf de sare. Cand s-au calit, le dam de pe foc si trecem la rumenirea feliilor de porc, intr-o tigaie in care turnam un strop de ulei si presaram un strat subtire de sare. Vom gati carnea pe ambele parti, pana devine rumena, apoi, peste carne adaugam ciupercile calite si vinul alb. Gatim amestecul la foc mic, pana cand sosul incepe sa scada, punem si smantana, condimentam cu sare si piper si lasam inca 5 minute. Amestecam des, pentru ca sosul sa nu se lipeasca, iar cand devine mai dens, oprim focul. La final presaram patrunjelul tocat si servim cald.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Pulpa de porc la cuptor
Pulpa de porc se spala si se da cu sare. Morcovii, cartofii, ceapa si usturoiul se curata si se taie felii. Carnea se ... (mai mult)
Citeste -
Escalop zingara
Muschiul de porc se feliaza si se condimenteaza cu sare si piper. Fiecare felie de carne se da prin faina si se pun apoi... (mai mult)
Citeste -
Pulpa de berbec la tava cu ciuperci
Se curata carnea de seu, se scoate de pe os, se spala, se da cu sare, se impaneaza cu slanina si usturoi, se ruleaza si ... (mai mult)
Citeste -
Pulpa de miel la cuptor
Pentru inceput, spalam pulpa de miel si o scurgem bine de apa. O impanam cu felii de usturoi, din loc in loc si o ... (mai mult)
Citeste -
Medalion de porc
Muschiul de porc se feliaza si se condimenteaza cu sare si piper, apoi se rumenesc feliile in ulei incins, pe ambele ... (mai mult)
Citeste -
Muschiulet de porc cu ciuperci
Muschiul de porc se curata si se portioneaza ca pentru friptura. Apoi, fiecare bucata de carne se unge cu putin ulei si ... (mai mult)
Citeste







