Piftie de cocos
Ingrediente:
1 cocos 3 morcovi 5 g ienibahar 2 frunze de dafin 2 cepe 5 catei de usturoi sare
Mod de preparare:
Cososul se curata bine si se spala, apoi se portioneaza in bucati mai mici. Se pune o oala cu apa la fiert, in care s-a adaugat si putina sare. Cand incepe sa fiarba, se pune carnea si se fierbe, inlaturand din cand in cand spuma formata deasupra. Legumele se curata si ele si se adauga intregi, in oala, apoi se lasa timp de inca 3 ore, la foc mic. Cand carnea de pasare s-a patruns suficient, se scoate si se indeparteaza oasele, pastrand doar carnea. Bucatile de carne se pun in boluri, apoi se toarna supa din oala, umpland bolurile. Piftia de cocos se lasa la racit, apoi se da la frigider, cel putin 3 ore cat sa se ingroase suficient.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Chec cu cocos
Se bat ouale si se amesteca cu iaurtul de nuca de cocos si uleiul. Se amesteca bine si se adauga faina, praful de copt ... (mai mult)
Citeste -
Prajitura cu nuca de cocos
Se cerne faina impreuna cu sarea si praful de copt. Se amesteca cu margarina sau untul si se adauga zahar, sare, nuca de... (mai mult)
Citeste -
Bezele cu nuca de cocos
Mai intai se bat spuma, albusurile, cu un praf de sare. Cand spuma de albus incepe sa se intareasca, se adauga in ... (mai mult)
Citeste -
Piftie de curcan
Se pun intr-o oala bucatile de curcan si se fierb, urmand ca dupa ce au fiert bine, sa se scoata si sa se spele sub un ... (mai mult)
Citeste -
Piftie de pui
Pulpele de pui, curatate si spalate bine, se pun la fiert, in apa cu putina sare. Legumele se curata si ele si se pun ... (mai mult)
Citeste -
Prajitura cu foi de napolitana
Se sfarama nuga si se amesteca cu laptele cald si nuca de cocos pentru a forma o pasta. Se pune un strat de napolitana, ... (mai mult)
Citeste