Prajitura cu foi de napolitana
Ingrediente:
1 pachet foi de napolitana 5 linguri lapte nuca de cocos 25 g ciocolata 200 g nuga
Mod de preparare:
Se sfarama nuga si se amesteca cu laptele cald si nuca de cocos pentru a forma o pasta. Se pune un strat de napolitana, apoi unul de crema si tot asa pana se termina. Se baga la frigider, iar cand se scoate se taie in dreptunghiuri si se stropeste cu ciocolata.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Prajitura mozaic
Pregatim mai intai blatul amestecand albusurile impreuna cu zaharul, pe care le vom bate apoi pana obtinem o spuma. ... (mai mult)
Citeste -
Prajituri cu foi de napolitane
Pentru inceput se pregateste crema, mixand cele 4 oua impreuna cu zaharul, dar si cu alunele macinate. Sepatat, intr-o ... (mai mult)
Citeste -
Napolitane de casa
Untul ce a fost tinut la temperatura camerei se mixeaza impreuna cu zaharul, pana devine cremos, apoi se adauga pe rand ... (mai mult)
Citeste -
Prajitura cu mere si biscuiti
Merele se dau pe razatoare si se pun intr-o cratita, la calit, impreuna cu zaharul si apa. Cand sucul merelor se lasa pe... (mai mult)
Citeste -
Prajitura cu rodie
Faina o cernem intr-un vas mai mare, peste ea se adauga praful de copt si grisul. Separat se bat ouale impreuna cu ... (mai mult)
Citeste -
Prajitura cu budinca
Piscoturile se aseaza pe un platou si se insiropeaza cu rom dizolvat in 100 ml de apa. Peste ele se intinde jumatate din... (mai mult)
Citeste