Iahnie de fasole cu afumatura
Ingrediente:
300 g fasole 1 ciolan afumat 1 morcov 2 cepe bulion boia sare piper
Mod de preparare:
Intr-o oala se pune la fiert fasolea, impreuna cu morcovul taiat cubulete mici si un praf de sare. Separat, cele 2 cepe tocate marunt se calesc impreuna cu ciolanul ce a fost dezosat si taiat in bucati mai mari de carne, apoi se adauga in oala cu fasole. Cand apa a scazut aproape de tot, iar fasolea a fiert suficient, se adauga boia dulce sau iute, dupa gust, bulion, piper si un plus de sare. Iahnia cu ciolan se serveste fierbinte insotita de muraturi.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Ciorba de fasole cu afumatura
Se pregateste fasolea, lasand-o la inmuiat cu 3-4 ore inainte de a fi gatita. Fasolea, dupa ce a stat in apa, se pune la... (mai mult)
Citeste -
Iahnie de fasole
Fasolea se pune la fiert timp de aproape 1 ora. Cand s-a facut, fasolea se scurge de apa in care a fiert, se pune intr-o... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de fasole in paine
Boabele de fasole ce au stat la inmuiat, se pun la fiert, apoi se scurg din prima apa si se pun din nou la fiert in a ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de salata cu afumatura
Mai intai se curata, se spala si se toaca marunt legumele si zarzavatul. Afumatura se taie in cubulete, apoi se pune ... (mai mult)
Citeste -
Iahnie de fasole cu ciolan afumat
Fasolea se pregateste din timp, punand-o la inmuiat in apa rece, cu cel putin 5 ore inainte de a fi gatita. Apoi, o vom ... (mai mult)
Citeste -
Luscos de varza
Legumele se curata si se toaca marunt. Varza se toaca fasii, iar sunca afumata se taie in cubulete. Intr-o oala, calim ... (mai mult)
Citeste