Ciorba de salata cu afumatura

Foto - Ciorba de salata cu afumatura
Complexitate: usor Timp de preparare: 35 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

200 g afumatura 100 g smantana 100 g iaurt 200 ml bors 1 morcov 1 pastarnac 1 ceapa 1 ardei gras 2 rosii 1 salata 2 oua marar sare

Mod de preparare:

Mai intai se curata, se spala si se toaca marunt legumele si zarzavatul. Afumatura se taie in cubulete, apoi se pune impreuna cu ceapa, morcovul tocat si pastarnacul in oala in care va fierbe ciorba si se rumenesc in 2 linguri de ulei. Cand au inceput sa se caleasca se toarna cam 4 litri de apa si se lasa la fiert. Toate acestea se fierb cam 20 de minute, apoi se adauga rosiile decojite si taiate cubulete. Spre final se toarna borsul, apoi se adauga amestecul de smantana, oua, iaurt, marar tocat fin si putina sare, se amesteca bine totul si se mai fierbe 3 minute la foc mic.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Ciorba de varza cu afumatura

    Ciorba de varza cu afumatura

    Afumatura se opareste cam 15 minute, apoi se da in apa rece pentru a indeparta spuma formata deasupra. Folosim o oala ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de fasole cu afumatura

    Ciorba de fasole cu afumatura

    Se pregateste fasolea, lasand-o la inmuiat cu 3-4 ore inainte de a fi gatita. Fasolea, dupa ce a stat in apa, se pune la... (mai mult)

    Citeste
  • Luscos de varza

    Luscos de varza

    Legumele se curata si se toaca marunt. Varza se toaca fasii, iar sunca afumata se taie in cubulete. Intr-o oala, calim ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de salata verde

    Ciorba de salata verde

    Salata verde se curata, se spala fiecare frunza in mai multe ape reci, apoi se taie in fasii subtiri. Ceapa se toaca ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba cu afumatura

    Ciorba cu afumatura

    Intr-o cratita, se pune la calit ceapa tocata marunt impreuna cu o lingura de ulei de floarea-soarelui. Intre timp, se ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de salata cu omleta

    Ciorba de salata cu omleta

    Pentru inceput se curata si se spala legumele si zarzavatul, apoi se toaca nu foarte marunt. Intr-o oala se toarna cam 3... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))