Ciorba de salata cu omleta

Foto - Ciorba de salata cu omleta
Complexitate: usor Timp de preparare: 35 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

1 salata verde 150 ml lapte batut 100 ml smantana 50 g sunca preasata 1 ou 1 morcov 1 pastarnac 1 ardei rosu otet marar ceapa verde sare piper

Mod de preparare:

Pentru inceput se curata si se spala legumele si zarzavatul, apoi se toaca nu foarte marunt. Intr-o oala se toarna cam 3 l de apa, se presara putina sare si se pune la fiert. Cand incepe sa fiarba apa se pun legumele, iar cand acestea incep sa se patrunda, se pune si salata verde. Separat, se bate oul spuma, se adauga sunca taiata cubulete si se amesteca bine, apoi se gateste omleta intr-o tigaie. Cand este gata, omleta se taie in fasii nu foarte lungi si se adauga si aceasta in oala cu ciorba. Se toaca mararul fin, iar cand ciorba aproape a fiert se adauga in oala, dar si otetul, dupa gust, iaurtul si smantana. Se amesteca bine in ciorba si se opreste focul.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Ciorba de salata verde

    Ciorba de salata verde

    Salata verde se curata, se spala fiecare frunza in mai multe ape reci, apoi se taie in fasii subtiri. Ceapa se toaca ... (mai mult)

    Citeste
  • Omleta cu branza

    Omleta cu branza

    Ouale se bat, se amesteca apoi cu branza si se rumenesc in ulei pe ambele parti. Omleta obtinuta se ruleaza. Se serveste... (mai mult)

    Citeste
  • Omleta cu ciuperci

    Omleta cu ciuperci

    Ciupercile se taie in felii subtiri, se prajesc in ulei si peste ele se toarne ouale batute bine si se amesteca cu ... (mai mult)

    Citeste
  • Omleta cu somon

    Omleta cu somon

    Ardeiul, ceapa si rosia se spala si se toaca marunt. La fel si patrujelul verde. Branza se da pe razatoare, iar somonul ... (mai mult)

    Citeste
  • Omleta la cuptor

    Omleta la cuptor

    Cele 5 oua se bat bine cu o fusculita, presarand sare, boia si piper, peste ele se adauga branza rasa, baconul taiat ... (mai mult)

    Citeste
  • Omleta cu mazare

    Omleta cu mazare

    Mazarea proaspata se fierbe; cea conservata se scurge si se trece prin jet de apa rece. Mazarea se inabusa in ulei, se ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))