Omleta cu ciuperci
Ingrediente:
4 oua 8-10 ciuperci intregi o lingurita marar 3 linguri ulei sare
Mod de preparare:
Ciupercile se taie in felii subtiri, se prajesc in ulei si peste ele se toarne ouale batute bine si se amesteca cu mararul tocat si sare. Dupa ce omleta se coace pe ambele parti se rastoarna pe un platou. Se serveste calda.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Omleta cu spanac
Spanacul se spala bine si se opareste pentru 2 minute in apa fiarta, apoi se scurge bine de apa si se toaca marunt. ... (mai mult)
Citeste -
Omleta cu branza
Ouale se bat, se amesteca apoi cu branza si se rumenesc in ulei pe ambele parti. Omleta obtinuta se ruleaza. Se serveste... (mai mult)
Citeste -
Omleta cu somon
Ardeiul, ceapa si rosia se spala si se toaca marunt. La fel si patrujelul verde. Branza se da pe razatoare, iar somonul ... (mai mult)
Citeste -
Omleta la cuptor
Cele 5 oua se bat bine cu o fusculita, presarand sare, boia si piper, peste ele se adauga branza rasa, baconul taiat ... (mai mult)
Citeste -
Omleta cu mazare
Mazarea proaspata se fierbe; cea conservata se scurge si se trece prin jet de apa rece. Mazarea se inabusa in ulei, se ... (mai mult)
Citeste -
Omleta cu cascaval
Intr-un bol, se bat bine ouale si se adauga cascaval ras, se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Apoi, intr-o ... (mai mult)
Citeste