Omleta cu spanac
Ingrediente:
5 oua 100 g spanac 3 ciuperci 50 g branza 20 g unt patrunjel sare piper
Mod de preparare:
Spanacul se spala bine si se opareste pentru 2 minute in apa fiarta, apoi se scurge bine de apa si se toaca marunt. Ciupercile se toaca si ele in cubulete si se pun intr-o tigaie in care s-a topit untul. Se vor cali putin, iar peste ele se adauga spanacul si amestecul de oua batute bine si condimentate cu sare si piper, branza rasa si patrunjelul tocat. Omleta se lasa la rumenit, cam 2 minute pe fiecare parte, cat sa devina aurie, apoi se scoate din tigaie si se serveste.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Omleta cu branza
Ouale se bat, se amesteca apoi cu branza si se rumenesc in ulei pe ambele parti. Omleta obtinuta se ruleaza. Se serveste... (mai mult)
Citeste -
Budinca de spanac
Se spala bine frunzele de spanac in apa rece. Se pun la fiert, timp de 10 minute, cu sare. Apoi, se taie in fasii ... (mai mult)
Citeste -
Salata de spanac
Se spala bine frunzele de spanac, se taie sunca in fasii si se prajeste putin intr-o tigaie, la foc mic! Nu este nevoie ... (mai mult)
Citeste -
Omleta cu ciuperci
Ciupercile se taie in felii subtiri, se prajesc in ulei si peste ele se toarne ouale batute bine si se amesteca cu ... (mai mult)
Citeste -
Mancare de spanac
Spanacul se spala bine si se lasa la scurs, apoi il oparim. Tocam ceapa, morcovii ii dam pe razatoare si le calim ... (mai mult)
Citeste -
Foietaj cu spanac
Spanacul se spala si se opareste in apa fierbinte, apoi se toaca marunt. Intr-un bol se dau pe razatoare parmezanul si ... (mai mult)
Citeste