Pilaf cu carne de porc
Ingrediente:
500 g pulpa de porc 250 gr orez 1ceapa 1 morcov 1 ardei gras 1 catel de usturoi patrunjel ulei sare piper
Mod de preparare:
Orezul se spala si se lasa in apa cat sa-l acopere. Se spala si se curata legumele, apoi se toaca marunt, iar carnea se portioneaza in bucati mai mici. Intr-o tigaie se caleste ceapa, iar cand devine transparenta se adauga celelelate legume, dar si bucatile de carne, gatind totul la foc mic. Dupa ce legumele s-au innabusit suficient, iar canea a incepu sa se rumeneasca, se adauga orezul, iar dupa inca 3 minute se toarna o cana de apa calda. Se amesteca des, pentru a nulasa orezul sa se lipeasca, iar la final se presara patrunjelul tocat fin si se potriveste gustul, cu sare si piper.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Piftie de porc
Dupa ce picioarele de porc sunt curatate bine se pun impreuna cu carnea de la capul de porc, urechile de porc si ... (mai mult)
Citeste -
Carnati de porc
Intr-un vas mare, vom pune carnea de porc ce tocmai am dat-o prin masina de tocat. Presaram sarea, piperul cimbrul si ... (mai mult)
Citeste -
Paste cu carne de porc
Pastele le fierbem in apa cu sare, apoi le scurgem de apa si le lasam intr-un vas mai mare. Legumele se curata si se ... (mai mult)
Citeste -
Spaghete cu carne de porc
Se pun spagetele la fiert, in apa clocotita, timp de 10 minute, apoi se scoat din apa, se dau la jet de apa rece si se ... (mai mult)
Citeste -
Mancare de varza cu carne de porc
Carnea de porc o taiem in bucati mici, apoi tocam ceapa marunt si le punem impreuna intr-o tigaie cu ulei incins. Cand a... (mai mult)
Citeste -
Mancare de mazare cu carne de porc
Legumele se spala si se toaca marunt, apoi se calesc impreuna in ulei. Cand s-au inmuiat, punem si carea de porc, taiata... (mai mult)
Citeste