Omleta pufoasa
Ingrediente:
4 oua 50 g branza 50 g carne sunca 3 buchetele de broccoli cimbru tarhon marar piper sare
Mod de preparare:
Broccoli se spala bine si se taie in bucati mici, iar branza si sunca se taie in cubulete. Intr-un bol se bat bine ouale impreuna cu sare, piper, tarhon si cimbru, peste ele se adauga broccoli, sunca si branza, iar la final se presara mararul tocat fin. Toate se amesteca bine si se toarna apoi intr-o tigaie in care s-a incins 2 lingurite de ulei. Omleta se gateste imediat si este delicioasa cu paine prajita.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Omleta cu branza
Ouale se bat, se amesteca apoi cu branza si se rumenesc in ulei pe ambele parti. Omleta obtinuta se ruleaza. Se serveste... (mai mult)
Citeste -
Omleta cu ciuperci
Ciupercile se taie in felii subtiri, se prajesc in ulei si peste ele se toarne ouale batute bine si se amesteca cu ... (mai mult)
Citeste -
Omleta cu cartofi
Intr-un castron se adauga ouale si amestecati-le. Cele 5 oua se bat bine intr-un bol, apoi se adauga mazarea si boabele ... (mai mult)
Citeste -
Omleta cu somon
Ardeiul, ceapa si rosia se spala si se toaca marunt. La fel si patrujelul verde. Branza se da pe razatoare, iar somonul ... (mai mult)
Citeste -
Omleta la cuptor
Cele 5 oua se bat bine cu o fusculita, presarand sare, boia si piper, peste ele se adauga branza rasa, baconul taiat ... (mai mult)
Citeste -
Omleta cu mazare
Mazarea proaspata se fierbe; cea conservata se scurge si se trece prin jet de apa rece. Mazarea se inabusa in ulei, se ... (mai mult)
Citeste