Omleta cu cartofi
Ingrediente:
5oua 2 cartofi fierti 40g mazare congelata 30g boabe porumb 1 lingura ulei piper sare
Mod de preparare:
Intr-un castron se adauga ouale si amestecati-le. Cele 5 oua se bat bine intr-un bol, apoi se adauga mazarea si boabele de porumb si se presara piperul si sarea, dupa gust. Intr-o tigaie, se pune uleiul si se lasa la incins, cand uleiul este incins, se pun feliile de cartofi fierti si se prajesc pana cand acestia devina rumeni. Cand s-au rumenit cartofii, se pun ouale amestecate cu legumele si se lasa la foc mic timp de aproximativ 5-10 minute. Este gata cant devine aurie si pufoasa si se serveste cu o salata langa.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Omleta taraneasca
Cartofii se fierb in apa cu sare si se taie cubulete. Ceapa si patrunjelul se toaca marunt. Costita afumata se taie ... (mai mult)
Citeste -
Omleta cu branza
Ouale se bat, se amesteca apoi cu branza si se rumenesc in ulei pe ambele parti. Omleta obtinuta se ruleaza. Se serveste... (mai mult)
Citeste -
Omleta cu ciuperci
Ciupercile se taie in felii subtiri, se prajesc in ulei si peste ele se toarne ouale batute bine si se amesteca cu ... (mai mult)
Citeste -
Omleta cu somon
Ardeiul, ceapa si rosia se spala si se toaca marunt. La fel si patrujelul verde. Branza se da pe razatoare, iar somonul ... (mai mult)
Citeste -
Omleta la cuptor
Cele 5 oua se bat bine cu o fusculita, presarand sare, boia si piper, peste ele se adauga branza rasa, baconul taiat ... (mai mult)
Citeste -
Omleta cu mazare
Mazarea proaspata se fierbe; cea conservata se scurge si se trece prin jet de apa rece. Mazarea se inabusa in ulei, se ... (mai mult)
Citeste







