Omleta taraneasca

Foto - Omleta taraneasca
Complexitate: usor Timp de preparare: 15 minute
5.00 5 3 voturi / pareri

Ingrediente:

100g costita afumata 5 de oua 1 ceapa mica 2 cartofi 50ml ulei patrunjel verde piper sare

Mod de preparare:

Cartofii se fierb in apa cu sare si se taie cubulete. Ceapa si patrunjelul se toaca marunt. Costita afumata se taie cubulete. Ceapa se inabusa in ulei cu apa, se amesteca apoi cu cartofii si se continua inabusirea. Costita se prajeste in tigaie si se adauga la cartofi impreuna cu sare, piper, patrunjel verde si ouale batute si se prepara omleta, care se ruleaza. Se serveste fierbinte.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Omleta cu branza

    Omleta cu branza

    Ouale se bat, se amesteca apoi cu branza si se rumenesc in ulei pe ambele parti. Omleta obtinuta se ruleaza. Se serveste... (mai mult)

    Citeste
  • Omleta cu ciuperci

    Omleta cu ciuperci

    Ciupercile se taie in felii subtiri, se prajesc in ulei si peste ele se toarne ouale batute bine si se amesteca cu ... (mai mult)

    Citeste
  • Omleta cu somon

    Omleta cu somon

    Ardeiul, ceapa si rosia se spala si se toaca marunt. La fel si patrujelul verde. Branza se da pe razatoare, iar somonul ... (mai mult)

    Citeste
  • Omleta la cuptor

    Omleta la cuptor

    Cele 5 oua se bat bine cu o fusculita, presarand sare, boia si piper, peste ele se adauga branza rasa, baconul taiat ... (mai mult)

    Citeste
  • Omleta cu mazare

    Omleta cu mazare

    Mazarea proaspata se fierbe; cea conservata se scurge si se trece prin jet de apa rece. Mazarea se inabusa in ulei, se ... (mai mult)

    Citeste
  • Omleta cu cascaval

    Omleta cu cascaval

    Intr-un bol, se bat bine ouale si se adauga cascaval ras, se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Apoi, intr-o ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))