Omleta cu legume
Ingrediente:
4 oua 1 ardei capia 1 rosie 3 fire de 4 fire 30 g cascaval marar sare piper
Mod de preparare:
Ceapa, mararul si ardeiul se spala bine apoi se toaca marunt. Se pune cam o lingura de ulei intr-o tigaie incinsa si se calesc legumele. Intre timp se sparg intr-un bol cele 4 oua si se bat bine, cu un praf de sare, piper, mararul tocat fin si cascavalul ras. Cand legumele s-au innabusit suficient, peste ele se toarna ouale batute si se ameste repede, apoi se lasa omleta la rumenit, pe ambele parti, la foc mic. Cand e gata, se aseaza intr-o farfurie, se rade un plus de cascaval deasupra si se serveste alaturi de felii de paine prajita.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Omleta cu branza
Ouale se bat, se amesteca apoi cu branza si se rumenesc in ulei pe ambele parti. Omleta obtinuta se ruleaza. Se serveste... (mai mult)
Citeste -
Omleta cu ciuperci
Ciupercile se taie in felii subtiri, se prajesc in ulei si peste ele se toarne ouale batute bine si se amesteca cu ... (mai mult)
Citeste -
Omleta cu somon
Ardeiul, ceapa si rosia se spala si se toaca marunt. La fel si patrujelul verde. Branza se da pe razatoare, iar somonul ... (mai mult)
Citeste -
Omleta la cuptor
Cele 5 oua se bat bine cu o fusculita, presarand sare, boia si piper, peste ele se adauga branza rasa, baconul taiat ... (mai mult)
Citeste -
Omleta cu mazare
Mazarea proaspata se fierbe; cea conservata se scurge si se trece prin jet de apa rece. Mazarea se inabusa in ulei, se ... (mai mult)
Citeste -
Omleta cu cascaval
Intr-un bol, se bat bine ouale si se adauga cascaval ras, se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Apoi, intr-o ... (mai mult)
Citeste