Oua scotiene

Foto - Oua scotiene
Complexitate: usor Timp de preparare: 30 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

500 g carne tocata 7 oua 1 ceapa 1 catel de usturoi 1 ardei iute patrunjel marar faina pesmet ulei sare

Mod de preparare:

Intr-un vas cu apa, vom pune 6 din cele 7 oua, la fiert. Cand oaule au fiert suficient, adica dupa aproximativ 10 minute, le scoatem din apa si le lasam sa se raceasca. Apoi le curatam de coaja si le dam prin faina. Ceapa, usturoiul si ardeiul iute se curata si se toaca marunt, la fel procedam si cu verdeata, apoi le amestecam impreuna cu carnea tocata, iar pentru alega bine compozitia, adaugam si oul ramas nefiert si amestecam in continuare. Din amestecul rezultat, vom forma 6 parti egale si vom imbraca fiecare ou fiert, cu ajutorul lor. Ouale astfel acoperite cu amestecul de carne, se vor da pe rand prin pesmet si se vor praji intr-o tigaie cu ulei incins. Cand s-au rumenit, ouale scotiene le scurgem de ulei si le asezam pe un platou, putand fi servite imediat sau chiar reci.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

Nu sunt retete asemanatoare!

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))