Oua umplute cu maioneza
Ingrediente:
6 oua 40 g maioneza 40 g unt 20 g mustar patrunjel verde piper sare
Mod de preparare:
Fierbem ouale bine, apoi se decojesc si se taie in jumatati. Se indeparteaza galbenusurile si se pun intr-un bol. Cu ajutorul unui mixer, vom freca galbenusurile impreuna cu untul pana cand devin o crema fina. Peste ele adaugam si maioneza, patrunjelul tocat fin, sare si piper, dar si mustarul, dupa gust. Mixam in continuare, pana cand totul se incorporeaza si crema devine omogena, apoi umplem jumatatile de albus cu umplutura preparata.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Oua umplute cu ton
Intr-o cratita, se pun ouale si se acopera cu apa rece. Se pun pe foc pentru 10 minute! Cand sunt gata, se curata, se ... (mai mult)
Citeste -
Conopida cu maioneza
Se spala si se rup buchetele din conopida. Acestea se pun la fiert timp de 5-7 minute in apa cu sare. Apoi, se piseaza ... (mai mult)
Citeste -
Salata ruseasca
Se pun la fiert morcovii spalati si curatati. Separat, se pun si ouale la fiert timp de 10-15 minute. Apoi, se lasa la ... (mai mult)
Citeste -
Limba cu maioneza
Limba se spala bine, se opareste pentru a se indeparta pielita si se spala din nou cu apa rece. Patrunjelul si tarhonul ... (mai mult)
Citeste -
Salau cu maioneza
Salaul se prepara cel mai adesea cu maioneza. Carnea lui foarte frageda este fada si maioneza ii da un gust mai picant. ... (mai mult)
Citeste -
Vinete cu maioneza
Se coc vinetele si se toaca marunt. Apoi, se toaca ceapa marunt. Se bat cu mixerul vinetele impreuna cu maioneza si ... (mai mult)
Citeste