Dovlecel scazut
Ingrediente:
300 g piept pui 2 dovlecei 1 ardei 1 ceapa pasta de tomate ulei cimbru sare piper
Mod de preparare:
Legumele se spala si se toaca marunt, iar carnea de pui se taie in cubulete. Intr-o cratita se toarna cam 3 linguri de ulei si se caleste ceapa, apoi se adauga si carnea si se lasa pe foc, pana cand incepe sa se rumeneasca. Dovleceii curatati se taie in cubulete si se pun in cratita cu mancare, peste ei se presara sarea, piperul si cimbrul si se amesteca bine. Spre final se adauga si 3 linguri de bulion, iar cand sosul lasat de ingrediente incepe sa se ingroase, se opreste focul. Se serveste fierbinte.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Salata de dovlecei
Se taie dovlecelul in felii de 0,5 cm grosime si se pun pe gratar sau in tigaie cu un strop de ulei. Intre timp, se taie... (mai mult)
Citeste -
Chiftele de dovlecel
Se dau prin razatoare cartofii si dovlecelul, dupa ce se spala si se curata. Apoi, se curata si se piseaza usturoiul. ... (mai mult)
Citeste -
Omleta cu dovlecei
Se bat ouale. Apoi, se curata dovlecelul, se taie felii si se condimenteaza cu sare. Intr-o tigaie, se pune putin unt si... (mai mult)
Citeste -
Paste cu dovlecei
Pastele se pun la fiert, in apa cu putina sare. Cat timp fierb acestea, dovleceii se spala bine si se dau pe lung, pe ... (mai mult)
Citeste -
Dovlecei umpluti cu carne
Se spala si se taie dovlecelul in doua jumatati, pe lungime. Se scoate cu ajutorul unei lingurite interiorul. Apoi, ... (mai mult)
Citeste -
Pastai scazute
Fasolea se spala si se curata de extremitati, apoi se rupe in bucati mai mici. Ceapa se toaca marunt, iar usturoiul se ... (mai mult)
Citeste