Pastai scazute
Ingrediente:
1 kg fasole verde 2 cepe 2 rosii 2 linguri bulion 3 linguri ulei usturoi boia dulce patrunjel sare
Mod de preparare:
Fasolea se spala si se curata de extremitati, apoi se rupe in bucati mai mici. Ceapa se toaca marunt, iar usturoiul se piseaza, apoi se pun impreuna la calit, in ulei incins. Cand incepe sa devina trasparenta, peste ceapa se adauga si fasolea impreuna cu rosiile tocate cubulete si se tin la innabusit. Intr-un pahar de apa se dizolva 3 linguri de bulion si 1 lingura de boia si se toarna peste mancare, se condimenteaza cu sare si se lasa la scazut. Dupa aproximativ 40 de minute, cand sosul a scazut, se adauga patrunjelul tocat si se opreste focul.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Pastai cu usturoi
Pastaiile fierte se amesteca cu usturoiul pisat, 3 linguri de smantana, putin ulei de masline si ardeiul iute tocat ... (mai mult)
Citeste -
Pastai cu maioneza
Se clatesc bine pastaile de 3-4 ori, se taie si se pun la fiert, pentru 12 minute, in apa cu sare si cateva felii de ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de pastai
Se taie si se spala bine sub un jet de apa rece pastaiile. Apoi, se curata morcovii, se taie cubulete si se pun la fiert... (mai mult)
Citeste -
Pastai la borcan
Se curata si se spala bine pastaiile. Apoi, se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata, se scurg bine de apa si se ... (mai mult)
Citeste -
Pastai cu cartofi
Fasolea si cartofii se spala si respectiv se curata, apoi cartofii se taie in cubulete, iar fasolea se rupe in bucati ... (mai mult)
Citeste -
Sote de morcovi
Morcovii se taie felii sau bastonase. Se inabusa morcovii in unt cu 100ml de apa, dupa care se adauga sare si zahar. Se ... (mai mult)
Citeste