Pastai la borcan
Ingrediente:
pastai sare aspirine
Mod de preparare:
Se curata si se spala bine pastaiile. Apoi, se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata, se scurg bine de apa si se aseaza in borcane. La 1 l de apa se pune o lingurita de sare. Se amesteca bine pana cand se dizolva sarea. Se toarna in borcane si se adauga cate o aspirina in fiecare borcan. Se pun capacele si se imbraca borcanele in hartie. Apoi, se pun intr-o oala cu apa rece pana la jumatate. Se lasa la fiert timp de 30 de minute, acoperite! Cand sunt gata, se lasa sa se raceasca si apoi se depoziteaza la un loc intunecos si rece pentru a se pastra!
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Pastai cu usturoi
Pastaiile fierte se amesteca cu usturoiul pisat, 3 linguri de smantana, putin ulei de masline si ardeiul iute tocat ... (mai mult)
Citeste -
Pastai cu maioneza
Se clatesc bine pastaile de 3-4 ori, se taie si se pun la fiert, pentru 12 minute, in apa cu sare si cateva felii de ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de pastai
Se taie si se spala bine sub un jet de apa rece pastaiile. Apoi, se curata morcovii, se taie cubulete si se pun la fiert... (mai mult)
Citeste -
Pastai cu cartofi
Fasolea si cartofii se spala si respectiv se curata, apoi cartofii se taie in cubulete, iar fasolea se rupe in bucati ... (mai mult)
Citeste -
Vinete la borcan
Vinetele se coc, apoi se curata de coaja si se lasa la scurs, pentru cateva minute. Cand s-au scurs bine de apa, se taie... (mai mult)
Citeste