Pastai cu maioneza
Ingrediente:
500 g pastai 7 catei de usturoi 2 oua 1 lamaie ulei de floarea-soarelui
Mod de preparare:
Se clatesc bine pastaile de 3-4 ori, se taie si se pun la fiert, pentru 12 minute, in apa cu sare si cateva felii de lamaie. Dupa ce s-au fiert bine, se mai clatesc o data cu apa rece si se lasa sa se scurga de apa. Apoi, din doua galbenusuri, unul fiert si altul crud, se creeaza o maioneza completata cu zeama de lamaie, batandu-se cu mixerul. Se curata si se piseaza usturoiul, se amesteca cu putin ulei si cu maioneza. La final, se aduaga pastaiile, se amesteca si se poate servi.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Pastai cu usturoi
Pastaiile fierte se amesteca cu usturoiul pisat, 3 linguri de smantana, putin ulei de masline si ardeiul iute tocat ... (mai mult)
Citeste -
Conopida cu maioneza
Se spala si se rup buchetele din conopida. Acestea se pun la fiert timp de 5-7 minute in apa cu sare. Apoi, se piseaza ... (mai mult)
Citeste -
Salata ruseasca
Se pun la fiert morcovii spalati si curatati. Separat, se pun si ouale la fiert timp de 10-15 minute. Apoi, se lasa la ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de pastai
Se taie si se spala bine sub un jet de apa rece pastaiile. Apoi, se curata morcovii, se taie cubulete si se pun la fiert... (mai mult)
Citeste -
Limba cu maioneza
Limba se spala bine, se opareste pentru a se indeparta pielita si se spala din nou cu apa rece. Patrunjelul si tarhonul ... (mai mult)
Citeste -
Salau cu maioneza
Salaul se prepara cel mai adesea cu maioneza. Carnea lui foarte frageda este fada si maioneza ii da un gust mai picant. ... (mai mult)
Citeste







