Pastai cu usturoi
Ingrediente:
100 g fasole pastai 4 catei de usturoi 3 linguri smantana ulei de masline 1 ardei iute
Mod de preparare:
Pastaiile fierte se amesteca cu usturoiul pisat, 3 linguri de smantana, putin ulei de masline si ardeiul iute tocat marunt. Acestea se amesteca bine cu blenderul pana cand capata o textura de piure. Sosul obtinut se serveste alaturi de friptura sau pe paine!
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Pastai cu maioneza
Se clatesc bine pastaile de 3-4 ori, se taie si se pun la fiert, pentru 12 minute, in apa cu sare si cateva felii de ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de pastai
Se taie si se spala bine sub un jet de apa rece pastaiile. Apoi, se curata morcovii, se taie cubulete si se pun la fiert... (mai mult)
Citeste -
Pastai cu cartofi
Fasolea si cartofii se spala si respectiv se curata, apoi cartofii se taie in cubulete, iar fasolea se rupe in bucati ... (mai mult)
Citeste -
Pastai la borcan
Se curata si se spala bine pastaiile. Apoi, se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata, se scurg bine de apa si se ... (mai mult)
Citeste -
Pastai prajite
Fasolea se spala si se scurge bine de apa, apoi se da la fiert, in apa cu putina sare. Se va tine in apa, doar cat sa ... (mai mult)
Citeste -
Mancare de pastai
Intr-o cratita, se pune putin ulei impreuna cu ceapa tocata si un strop de apa. Se lasa ceapa la rumenit 2-3 minute! ... (mai mult)
Citeste







