Mancare de pastai
Ingrediente:
1 kg fasole verde 2 cepe 5 catei de usturoi 4 linguri ulei 3 linguri pasta de tomate sare piper
Mod de preparare:
Intr-o cratita, se pune putin ulei impreuna cu ceapa tocata si un strop de apa. Se lasa ceapa la rumenit 2-3 minute! Apoi, se adauga fasolea verde, se pune capacul la cratita, si se lasa la fiert. Dupa ce s-a fiert, se pun 3 linguri de pasta de tomate, sare, piper si se amesteca putin. Se mai lasa pe foc timp de 10 minute. Inainte sa stingeti focul, se adauga si usturoiul tocat marunt.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Pastai cu usturoi
Pastaiile fierte se amesteca cu usturoiul pisat, 3 linguri de smantana, putin ulei de masline si ardeiul iute tocat ... (mai mult)
Citeste -
Pastai cu maioneza
Se clatesc bine pastaile de 3-4 ori, se taie si se pun la fiert, pentru 12 minute, in apa cu sare si cateva felii de ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de pastai
Se taie si se spala bine sub un jet de apa rece pastaiile. Apoi, se curata morcovii, se taie cubulete si se pun la fiert... (mai mult)
Citeste -
Pastai la borcan
Se curata si se spala bine pastaiile. Apoi, se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata, se scurg bine de apa si se ... (mai mult)
Citeste -
Pastai scazute
Fasolea se spala si se curata de extremitati, apoi se rupe in bucati mai mici. Ceapa se toaca marunt, iar usturoiul se ... (mai mult)
Citeste -
Pastai cu cartofi
Fasolea si cartofii se spala si respectiv se curata, apoi cartofii se taie in cubulete, iar fasolea se rupe in bucati ... (mai mult)
Citeste







