Ciorba de pastai
Ingrediente:
800 g fasole pastai 1 ceapa 1 ardei gras 2 morcovi 6 rosii 4 catei de usturoi 100 ml otet 1 lingura faina 2 linguri ulei patrunjel sare
Mod de preparare:
Se taie si se spala bine sub un jet de apa rece pastaiile. Apoi, se curata morcovii, se taie cubulete si se pun la fiert intr-o oala mare. Dupa 10 minute, se adauga pastaile! Intre timp, se decojesc rosiile si se toaca cat mai marunt impreuna cu ceapa si usturoiul. Intr-o cratita mai mica, se pune putin ulei si se rumenesc ceapa, usturoiul impreuna cu ardeiul gras, taiat cubulete. Dupa 2-3 minute, se adauga o lingura de faina, rosiile si putin iaurt. Se amesteca bine si se mai lasa putin pe foc, timp de 5 minute. Apoi, se toarna peste pastai. Se adauga putin otet si se mai lasa la fiert 10 minute, la foc mic. Se condimenteaza cu sare si se adauga patrunjel, dupa ce se stinge focul!
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Pastai cu usturoi
Pastaiile fierte se amesteca cu usturoiul pisat, 3 linguri de smantana, putin ulei de masline si ardeiul iute tocat ... (mai mult)
Citeste -
Pastai cu maioneza
Se clatesc bine pastaile de 3-4 ori, se taie si se pun la fiert, pentru 12 minute, in apa cu sare si cateva felii de ... (mai mult)
Citeste -
Pastai la borcan
Se curata si se spala bine pastaiile. Apoi, se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata, se scurg bine de apa si se ... (mai mult)
Citeste -
Pastai cu cartofi
Fasolea si cartofii se spala si respectiv se curata, apoi cartofii se taie in cubulete, iar fasolea se rupe in bucati ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de dovlecei
Se curata toate legumele, se spala si se taie cubulete mai mari. Fasolea verde se lasa deoparte. Se pune uleiul impreuna... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de porc cu smantana
Mai intai pregatim o oala cu apa, pe care o punem pe foc. Costita de porc se portioneaza si se spala bine. Dupa ce ... (mai mult)
Citeste







