Pastai prajite
Ingrediente:
500 g fasole verde 100 ml ulei usturoi patrunjel sare
Mod de preparare:
Fasolea se spala si se scurge bine de apa, apoi se da la fiert, in apa cu putina sare. Se va tine in apa, doar cat sa inceapa sa se patrunda, apoi se scoate din apa se lasa la scurs, apoi se transfera intr-o tigaie, in care s-a incins uleiul. Astfel, fasolea se caleste in ulei, pana cand incepe sa devina rumena, se presara deasupra sare dupa gust, apoi se scoate din tigaie cu ajutorul unei spumiere, se aseaza intr-un vas, iar peste ea se presara patrunjel verde tocat si usturoi pisat.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Pastai cu usturoi
Pastaiile fierte se amesteca cu usturoiul pisat, 3 linguri de smantana, putin ulei de masline si ardeiul iute tocat ... (mai mult)
Citeste -
Pastai cu maioneza
Se clatesc bine pastaile de 3-4 ori, se taie si se pun la fiert, pentru 12 minute, in apa cu sare si cateva felii de ... (mai mult)
Citeste -
Ciorba de pastai
Se taie si se spala bine sub un jet de apa rece pastaiile. Apoi, se curata morcovii, se taie cubulete si se pun la fiert... (mai mult)
Citeste -
Salata de rucola
Rucola se spala si se pune intr-un bol. Se presara cu parmezan, stafide si nuci (in caz ca nu sunt prajite, se pun in ... (mai mult)
Citeste -
Pastai la borcan
Se curata si se spala bine pastaiile. Apoi, se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata, se scurg bine de apa si se ... (mai mult)
Citeste -
Pastai cu cartofi
Fasolea si cartofii se spala si respectiv se curata, apoi cartofii se taie in cubulete, iar fasolea se rupe in bucati ... (mai mult)
Citeste