Pastai prajite

Foto - Pastai prajite
Complexitate: usor Timp de preparare: 35 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

500 g fasole verde 100 ml ulei usturoi patrunjel sare

Mod de preparare:

Fasolea se spala si se scurge bine de apa, apoi se da la fiert, in apa cu putina sare. Se va tine in apa, doar cat sa inceapa sa se patrunda, apoi se scoate din apa se lasa la scurs, apoi se transfera intr-o tigaie, in care s-a incins uleiul. Astfel, fasolea se caleste in ulei, pana cand incepe sa devina rumena, se presara deasupra sare dupa gust, apoi se scoate din tigaie cu ajutorul unei spumiere, se aseaza intr-un vas, iar peste ea se presara patrunjel verde tocat si usturoi pisat.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Pastai cu usturoi

    Pastai cu usturoi

    Pastaiile fierte se amesteca cu usturoiul pisat, 3 linguri de smantana, putin ulei de masline si ardeiul iute tocat ... (mai mult)

    Citeste
  • Pastai cu maioneza

    Pastai cu maioneza

    Se clatesc bine pastaile de 3-4 ori, se taie si se pun la fiert, pentru 12 minute, in apa cu sare si cateva felii de ... (mai mult)

    Citeste
  • Ciorba de pastai

    Ciorba de pastai

    Se taie si se spala bine sub un jet de apa rece pastaiile. Apoi, se curata morcovii, se taie cubulete si se pun la fiert... (mai mult)

    Citeste
  • Salata de rucola

    Salata de rucola

    Rucola se spala si se pune intr-un bol. Se presara cu parmezan, stafide si nuci (in caz ca nu sunt prajite, se pun in ... (mai mult)

    Citeste
  • Pastai la borcan

    Pastai la borcan

    Se curata si se spala bine pastaiile. Apoi, se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata, se scurg bine de apa si se ... (mai mult)

    Citeste
  • Pastai cu cartofi

    Pastai cu cartofi

    Fasolea si cartofii se spala si respectiv se curata, apoi cartofii se taie in cubulete, iar fasolea se rupe in bucati ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))