Dovlecei umpluti cu carne
Ingrediente:
1 dovlecel mare 1 kg carne tocata 2 catei de usturoi 1 ceapa ulei de masline branza sare
Mod de preparare:
Se spala si se taie dovlecelul in doua jumatati, pe lungime. Se scoate cu ajutorul unei lingurite interiorul. Apoi, intr-o tigaie, se pune la calit ceapa tocata marunt impreuna cu bucati de usturoi. Apoi, se adauga carnea si se lasa pe foc pana este gata. Se poate adauga jumatate de pahar de apa si sare. Se umple cele doua jumatati de dovlecel cu carne, se presara branza sau cascaval, se stropesc cu putin ulei de masline si se baga la cuptor pentru cateva minute.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Dovlecei umpluti cu varza
Cei patru dovlecei, se spala si se taie pe jumatare, se curata de seminte si se lasa pe o tava. Apoi, varza se toca ... (mai mult)
Citeste -
Dovlecei umpluti cu branza
Se rad dovleceii de coaja, se taie in doua in lung, se scobesc de miez si se sareaza putin. Se umplu cu branza ... (mai mult)
Citeste -
Dovlecei cu branza la cuptor
Dovleceii, dupa ce au fost spalati bine, se taie in jumatati, apoi fiecare jumatate se curata in interior, astfel incat ... (mai mult)
Citeste -
Gogosari umpluti cu carne
Gogosarii se spala si se curata de cotor si seminte, dupa care se lasa sa se scurga. Se spala morcovii si se da prin ... (mai mult)
Citeste -
Musaca de dovlecei
Se taie ceapa si se pune la calit intr-o tigaie cu 3 linguri de ulei. Apoi, se adauga carnea tocata, impreuna cu pasta ... (mai mult)
Citeste -
Cartofi umpluti cu carne
Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja, in apa cu sare. Cand au fiert, se scurg bine, se decojesc si se taie... (mai mult)
Citeste







