Musaca de dovlecei
Ingrediente:
3 dovlecei 500 g carne tocata de vita 1 ceapa pasta de tomate branza cascaval 2 oua 1 lingura unt 5 linguri bulion patrunjel sare piper
Mod de preparare:
Se taie ceapa si se pune la calit intr-o tigaie cu 3 linguri de ulei. Apoi, se adauga carnea tocata, impreuna cu pasta de tomate, putina sare si piper si se lasa sa se rumeneasca. Se spala si se curata dovleceii. Acestia se taie rondele si se presara sare peste ei. Se unge o tava cu putin unt, se pune un strat de felii de dovlecei, un strat de carne, unul de branza si si se termina cu un strat de dovlecei. Pe deasupra se toarna ouale batute. Apoi, se presara cascaval ras si putin patrunjel tocat si se baga la cuptorul incins timp de 30 de minute.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Piure de dovlecei
Se spala si se curata dovleceii. Se taie cubulete si se pun la fiert pentru 15 minute. Dupa ce s-au inmuiat, se lasa la ... (mai mult)
Citeste -
Sufleu de dovlecei
Se rad dovleceii intregi in apa clocotita cu sare, se scurg, se sdrobesc cu furculita. Se prepara un sos alb preparat ... (mai mult)
Citeste -
Dovlecei umpluti cu varza
Cei patru dovlecei, se spala si se taie pe jumatare, se curata de seminte si se lasa pe o tava. Apoi, varza se toca ... (mai mult)
Citeste -
Musaca de gulii
Intr-o tigaie se inginge uleiul si se caleste ceapa tocata marunt. Cand aceasta devine transparenta, se pune carnea ... (mai mult)
Citeste -
Supa crema de dovlecei
Dovleceii se spala si se curata, se indeparteaza semintele si se taie cuburi. Ceapa se toaca marunt. Se separa ... (mai mult)
Citeste -
Musaca de vinete
Se spala si se taie vinetele in felii. Se presara putina sare si se lasa deoparte timp de o jumatate de ora. Apoi, se ... (mai mult)
Citeste