Tocanita de mazare

Foto - Tocanita de mazare
Complexitate: usor Timp de preparare: 45 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

850 g mazare 30 ml ulei de masline 10 g curry 2 cepe 2 catei de usturoi 10 g boia patrunjel piper sare

Mod de preparare:

Ceapa se curata si se toaca marunt, la fel procedam si cu usturoiul, pe care il pisam fin si le punem impreuna la calit, intr-o tigaie cu ulei incins. Cand ceapa devine trasparenta, adaugam mazarea si turnam un pahar de apa, cat sa acopere totul. Lasam focul mic, pentru a gati mazarea, intre timp condimentam cu piper, curry, boia si sare iar dupa aproximativ jumatate de ora putem opri focul, dar nu inainte de a presara si patrunjelul verde tocat fin.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Tocanita de ficatei de pui

    Tocanita de ficatei de pui

    Rosiile si ceapa se toaca marunt, iar ficateii se curata si se spala. Intr-o tigaie se pun la incins cam 40 ml de ulei ... (mai mult)

    Citeste
  • Omleta cu mazare

    Omleta cu mazare

    Mazarea proaspata se fierbe; cea conservata se scurge si se trece prin jet de apa rece. Mazarea se inabusa in ulei, se ... (mai mult)

    Citeste
  • Mancare de mazare

    Mancare de mazare

    Intr-o cratita cu untdelemnul bine infierbantat se pun boabele mazare si rosiile curatate de pielita si seminte si ... (mai mult)

    Citeste
  • Sote de mazare

    Sote de mazare

    Mazarea conservata se scurge de lichid si se trece prin jet de apa rece. Mararul verde se toaca marunt. Mazarea se ... (mai mult)

    Citeste
  • Mazare cu ciuperci

    Mazare cu ciuperci

    Mazarea se fierbe in apa cu putina sare, se scurge, inabuse in unt, se adauga zaharul, sarea si mararul tocat, putina ... (mai mult)

    Citeste
  • Tocanita de pui

    Tocanita de pui

    Se curata cartofii si se taie cubulete. Se decojesc rosiile. Apoi, intr-o cratita, se pun cartofii la fiert si se adauga... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))