Tocanita de pui
Ingrediente:
5 bucati de pui 1/2 kg cartofi 3 rosii 1 ceapa 1/2 ardei gras 1 cutie sos de rosii 200 g mazare 1 morcov ulei de masline sare piper
Mod de preparare:
Se curata cartofii si se taie cubulete. Se decojesc rosiile. Apoi, intr-o cratita, se pun cartofii la fiert si se adauga carnea de pui. Odata fierte, se taie carnea de pui in bucati mai mici si se pune inapoi in cratita impreuna cu ceapa tocata si rosiile decojite. Se adauga o cutie de bulion si se amesteca bine. Apoi, se pune mazarea, morcovul feliat, ardeiul gras taiat cubulete, ceapa tocata marunt, sare si piper. Dupa 5 minute, se adauga si cartofii. Se acopera si se lasa la fiert timp de 15 minute, la foc mic.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Tocanita de ficatei de pui
Rosiile si ceapa se toaca marunt, iar ficateii se curata si se spala. Intr-o tigaie se pun la incins cam 40 ml de ulei ... (mai mult)
Citeste -
Tocanita de pipote si inimi
Dupa ce am spalat bine pipotele si inimile de pui, le scurgem de apa si le curatam de pielite si vene. Apoi le punem ... (mai mult)
Citeste -
Tocanita de vitel
Incingem uleiul intr-o cratita peste care punem la calit cele 4 cepe care au fost curatate si taiate felii subtiri, le ... (mai mult)
Citeste -
Tocana de cartofi cu pui
Se curata legumele de coaja si se spala bine. Tocam marunt ceapa si o calim intr-o tigaie. Cand a devenit transparenta, ... (mai mult)
Citeste -
Tocanita de mazare
Ceapa se curata si se toaca marunt, la fel procedam si cu usturoiul, pe care il pisam fin si le punem impreuna la calit,... (mai mult)
Citeste -
Tocanita de cartofi
Intr-o cratita, se pune la rumenit ceapa tocata impreuna cu usturoiul pisat si un strop de ulei. Se condimenteaza cu ... (mai mult)
Citeste







