Tocanita de cartofi
Ingrediente:
300 g cartofi 1 ceapa 5 morcovi 1 catel de usturoi 1 ardei verde 4 linguri sos de rosii ulei sare piper
Mod de preparare:
Intr-o cratita, se pune la rumenit ceapa tocata impreuna cu usturoiul pisat si un strop de ulei. Se condimenteaza cu putin piper. Apoi, se adauga si sosul de rosii. Se amesteca putin si se pun morcovii feliati sau cubulete. Se adauga 2 cani de apa si se lasa la fiert timp de 20 de minute. Intre timp, se curata cartofii si se taie cubulete. Se adauga si acestia in cratita. Dupa inca 20 de minute, se stinge focul si se poate servi!
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Tocanita de ficatei de pui
Rosiile si ceapa se toaca marunt, iar ficateii se curata si se spala. Intr-o tigaie se pun la incins cam 40 ml de ulei ... (mai mult)
Citeste -
Tocana de cartofi cu pui
Se curata legumele de coaja si se spala bine. Tocam marunt ceapa si o calim intr-o tigaie. Cand a devenit transparenta, ... (mai mult)
Citeste -
Tocanita de cartofi cu carnati
Mai intai se curata legumele, se spala si se toaca marunt, apoi carnatii sunt taiati in bucati mici si pusi intr-un bol.... (mai mult)
Citeste -
Tocanita de pipote si inimi
Dupa ce am spalat bine pipotele si inimile de pui, le scurgem de apa si le curatam de pielite si vene. Apoi le punem ... (mai mult)
Citeste -
Tocanita de cartofi cu carne de porc
Cartofii ii curatam, apoi ii taiem in cuburi mai mari, carnea, de asemenea o spalam si o portionam in bucati mai mici, ... (mai mult)
Citeste -
Tocanita de ficat de porc
Ficatul se taie in 4-5 bucati la o portie. Ceapa se taie in felii subtiri. Usturoiul se toaca marunt. Pasta de tomate se... (mai mult)
Citeste