Rosii umplute cu vinete
Ingrediente:
300 g vinete 10 rosi 1 ceapa ulei de masilne sare piper patrunjel
Mod de preparare:
Vinetele se coc pe gratar, apoi se curata de coaja si se toaca fin. Pasta de vinete se amesteca impreuna cu ceapa data pe razatoare, putin ulei, sare si piper. Adaugam si patrunjelul tocat si omogenizam compozitia. Rosiile se spala si li se taie capacul, li se inlatura continutul, apoi se umplu cu amestecul de vinete. Se servesc imediat.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Vinete umplute cu branza
Vinetele necuratate se taie in doua in lung, se sareaza si se coc pe jumatate la cuptor si se scobesc ( miezul se toaca ... (mai mult)
Citeste -
Vinete umplute
Vinetele necuratate de ciaja se taie in doua in lung, se sareaza, se lasa sub o greutate 30 minute, se sterg si se ... (mai mult)
Citeste -
Vinete la borcan
Vinetele se coc, apoi se curata de coaja si se lasa la scurs, pentru cateva minute. Cand s-au scurs bine de apa, se taie... (mai mult)
Citeste -
Vinete umplute cu ciuperci
Vinetele se spala, se taie cozile si se oparesc 5 minute in apa clocotita. Se scot, se racesc, se tin 15 minute sub ... (mai mult)
Citeste -
Vinete umplute cu legume
Legumele se curata si se spala, apoi morcovul se da pe razatoare, ceapa si ardeiul se toaca marunt, iar ciupercutele, in... (mai mult)
Citeste -
Vinete umplute cu carne
Vinetele spalate se taie pe lungime, in jumatati, apoi li se indeparteaza miezul cu o lingura. Separat, se toaca ceapa ... (mai mult)
Citeste







