Vinete umplute cu carne
Ingrediente:
2 vinete 300 g carne tocata 100 g cascaval 1 ceapa 2 rosii ulei sare piper
Mod de preparare:
Vinetele spalate se taie pe lungime, in jumatati, apoi li se indeparteaza miezul cu o lingura. Separat, se toaca ceapa si se pune la calit, in putin ulei incins, peste ea se adauga carnea tocata si se lasa pe foc pana cand sosul lasat de carne scade definitiv. Se pun si rosiile cubulete, se condimenteaza totul cu sare si piper, iar dupa aproximativ 20 de minute se opreste focul. Cu amestecul din tigaie se vor umple vinetele, urmand ca la final sa se adauge deasupra cascavalul ras. Vinetele se getesc la cuptor timp de 25 de minute.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Vinete umplute cu branza
Vinetele necuratate se taie in doua in lung, se sareaza si se coc pe jumatate la cuptor si se scobesc ( miezul se toaca ... (mai mult)
Citeste -
Rosii umplute cu vinete
Vinetele se coc pe gratar, apoi se curata de coaja si se toaca fin. Pasta de vinete se amesteca impreuna cu ceapa data ... (mai mult)
Citeste -
Vinete umplute cu ciuperci
Vinetele se spala, se taie cozile si se oparesc 5 minute in apa clocotita. Se scot, se racesc, se tin 15 minute sub ... (mai mult)
Citeste -
Vinete la borcan
Vinetele se coc, apoi se curata de coaja si se lasa la scurs, pentru cateva minute. Cand s-au scurs bine de apa, se taie... (mai mult)
Citeste -
Vinete umplute cu legume
Legumele se curata si se spala, apoi morcovul se da pe razatoare, ceapa si ardeiul se toaca marunt, iar ciupercutele, in... (mai mult)
Citeste -
Musaca de vinete si cartofi
Cartofii se curata de coaja si se taie in felii, la fel si vinetele, apoi se rumenesc in ulei, intr-o tigaie. Ceapa ... (mai mult)
Citeste







