Ciuperci umplute cu cascaval
Ingrediente:
15 ciuperci 200 g cascaval 1 ou 1 fir de ceapa verde busuioc patrunjel sare piper
Mod de preparare:
Ciupercile se spala si li se indeparteaza coditele. Separat, intr-un bol se sparge oul si se bate bine cu un praf de sare si piper, peste ou se adauga cascavalul taiat in cubulete cat mai mici, apoi un fir de ceapa verde tocat fin si patrunjelul. Cu ajutorul unei lingurite se umple pe rand fiecare ciuperca, iar deasupra se adauga cate o jumatate de frunza de busuioc. Ciupercile umplute se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor, pentru 15 minute. Cand sunt gata, se scot din cuptor si se servesc imediat, simple sau ca si garnitura pentru un meniu principal.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Ciuperci umplute cu legume
Ciupercile se spala si se scurg bine de apa. Legumele se curata si se toaca marunt, iar cartoful se da pe razatoare. ... (mai mult)
Citeste -
Ciuperci umplute cu pui
Mai intai se spala ciupercile, li se indeparteaza coditele si se scurg bine de apa, iar pieptul de pui se taie in ... (mai mult)
Citeste -
Cotlet umplut
Carnea de porc se feliaza in doua parti egale. Cele doua felii se bat bine, pentru a le intinde cat mai mult, formand ... (mai mult)
Citeste -
Vinete umplute cu legume
Legumele se curata si se spala, apoi morcovul se da pe razatoare, ceapa si ardeiul se toaca marunt, iar ciupercutele, in... (mai mult)
Citeste -
Placinta cu cascaval
Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei. Se toaca si ciupercile si se adauga si ele peste ceapa. Se lasa pe foc pana ... (mai mult)
Citeste -
Clatite umplute cu ciuperci
Ceapa tocata marunt se caleste, un minut, in tot undelemnul si apoi se adauga ciupercile curatate, spalate si taiate in ... (mai mult)
Citeste







