Ciuperci umplute cu legume
Ingrediente:
15 ciuperci 1 ceapa 1 cartof 1 ardei gras patrunjel verde cascaval sare piper
Mod de preparare:
Ciupercile se spala si se scurg bine de apa. Legumele se curata si se toaca marunt, iar cartoful se da pe razatoare. Intr-o tigaie se incinge putin ulei si se calesc pe rand ceapa, ardeiul, cartoful dar si coditele ciupercutelor. Peste ele se presara dupa gust sare si piper, iar dupa 10 minute se opreste focul si se adauga si patrunjelul verde tocat. Cu amestecul preparat se vor umple pe rand ciupercile si se vor aseza pe o tava, iar inainte de a fi date la cuptor, se rade cascaval deasupra, cat sa le acopere. Ciupercile se gatesc timp de 20 de minute, apoi se scot pe un platou si se servesc fierbinti.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Vinete umplute cu legume
Legumele se curata si se spala, apoi morcovul se da pe razatoare, ceapa si ardeiul se toaca marunt, iar ciupercutele, in... (mai mult)
Citeste -
Ciuperci umplute cu cascaval
Ciupercile se spala si li se indeparteaza coditele. Separat, intr-un bol se sparge oul si se bate bine cu un praf de ... (mai mult)
Citeste -
Ciuperci umplute la cuptor
Ciupercile tinere, cu palaria incomplet desfacuta, se pun intr-o tava unsa cu unt, cu lamele in sus. Separat, se toaca ... (mai mult)
Citeste -
Vinete umplute cu ciuperci
Vinetele se spala, se taie cozile si se oparesc 5 minute in apa clocotita. Se scot, se racesc, se tin 15 minute sub ... (mai mult)
Citeste -
Ciuperci umplute cu carne
Se aleg ciuperci tinere, cu palaria incomplet desfacuta, potrivit de mari, se separa palariile de picioare. Picioarele ... (mai mult)
Citeste -
Ciuperci umplute cu branza
Palariile ciupercilor, spalate si scurse se pun intr-o cratita cu putin unt si se lasa pane se inmoaie. Picioarele ... (mai mult)
Citeste







