Ciuperci umplute cu pui
Ingrediente:
14 ciuperci 250 g piept de pui 50 ml smantana 100 g cascaval 1 ceapa 7 rosii cherry patrujel verde piper sare
Mod de preparare:
Mai intai se spala ciupercile, li se indeparteaza coditele si se scurg bine de apa, iar pieptul de pui se taie in cubulete mici. Ceapa, coditele de la ciuperci si patrunjelul se toaca fin, iar rosiile se taie in jumatati. Intr-o tigaie se toarna o lingura de ulei de masline, iar cand s-a incins se calesc ceapa si coditele de ciuperci. Peste acestea se adauga pieptul de pui si smantana si se amesteca mereu. Dupa 3 minute, se da tigaia de pe foc, peste continutul din tigaie se presara patrunjelul verde, piper si sare. Cu aceasta compozitie se vor umple ciupercile, care vor fi asezate, pe rand, intr-o tava, se adauga cate o jumatate de rosie cherry, pe fiecare ciuperca apoi se da tava la cuptor, pentru 10 minute. Cand sunt gata, ciupercile se scot din tava si se servesc fierbinti, cu cascaval ras deasupra.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Ciuperci umplute cu cascaval
Ciupercile se spala si li se indeparteaza coditele. Separat, intr-un bol se sparge oul si se bate bine cu un praf de ... (mai mult)
Citeste -
Ciuperci umplute la cuptor
Ciupercile tinere, cu palaria incomplet desfacuta, se pun intr-o tava unsa cu unt, cu lamele in sus. Separat, se toaca ... (mai mult)
Citeste -
Vinete umplute cu ciuperci
Vinetele se spala, se taie cozile si se oparesc 5 minute in apa clocotita. Se scot, se racesc, se tin 15 minute sub ... (mai mult)
Citeste -
Ciuperci umplute cu carne
Se aleg ciuperci tinere, cu palaria incomplet desfacuta, potrivit de mari, se separa palariile de picioare. Picioarele ... (mai mult)
Citeste -
Ciuperci umplute cu branza
Palariile ciupercilor, spalate si scurse se pun intr-o cratita cu putin unt si se lasa pane se inmoaie. Picioarele ... (mai mult)
Citeste -
Strudel cu ciuperci
Ciupercile spalate si taiate in cuburi, se calesc in ulei incins, impreuna cu 2 catei de usturoi taiati marunt. Intr-un ... (mai mult)
Citeste