Cotlet umplut
Ingrediente:
350 g ciuperci 700 g cotlet 150 g cascaval 2 cepe 1 ardei gras 150 ml vin alb 60 g unt patrunjel sare piper
Mod de preparare:
Carnea de porc se feliaza in doua parti egale. Cele doua felii se bat bine, pentru a le intinde cat mai mult, formand doua foi de carne, intinse. Peste ele presaram sare si piper si le lasam pe o farfurie, cat timp pregatim si umplutura. Astfel, cepele si ardeiul le curatam, le tocam marunt si le calim in unt. Peste ele vom adaugam ciupercile feliate, patrunjelul, turnam vinul si fierbem pana scade sosul din tigaie. Dupa ce oprim focul, radem cascavalul, adaugam sare si piper si amestecam. Cele doua felii de carne vor fi umplute cu amestecul de ciuperci si cascaval, le rulam si le asezam intr-o tava. Rulourile se vor gati la cuptor, pentru 40 de minute, pana ce devin crocante.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Cotlet de berbecut
Fierbem intr-o oala cu apa si sare, cartofii si morcuvul. Separat, asezam carnea de berbecut intr-o cratita si lasam la ... (mai mult)
Citeste -
Cotlet de porc
Cotletul se portioneaza in 10 bucati care se bat putin si se sareaza. Ceapa se toaca marunt, iar ardeiul gras se taie in... (mai mult)
Citeste -
Cotlet de porc la gratar
Cotletele se pregatesc pentru friptura, feliindu-le si curatandu-le de grasimea in surplus. Se condimenteaza cu piper, ... (mai mult)
Citeste -
Cotlet de porc la tava
Cotletul se feliaza si se condimenteaza bine cu piper, rozmarin si sare, apoi se aseaza intr-o tava. Peste carne se ... (mai mult)
Citeste -
Pui umplut cu ficatei
Puiul curatat si spalat bine, se condimenteaza bine cu rozmarin, piper si cimbru. Ficateii si kaiserul se taie in ... (mai mult)
Citeste -
Muschi de porc umplut cu ciuperci
Bucata de carne se taie in asa fel incat sa se formeze o foaie cat mai intinsa, se bate bine si se condimenteaza. ... (mai mult)
Citeste