Cotlet de porc la gratar

Foto - Cotlet de porc la gratar
Complexitate: usor Timp de preparare: 30 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

7 bucati cotlet de porc cimbru 30 ml ulei de masline piper sare

Mod de preparare:

Cotletele se pregatesc pentru friptura, feliindu-le si curatandu-le de grasimea in surplus. Se condimenteaza cu piper, sare si cimbru, se pun intr-o tava si se ung cu ulei. Se incinge gratarul, iar cand s-a incalzit suficient, se aseaza cotletele pe gratar. Se vor tine pe gratar pe o parte si pe alta, pentru a le gati uniform. Cand s-au rumenit, se iau de pe gratar si se servesc alaturi de garnitura preferata.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

  • Cotlet de porc

    Cotlet de porc

    Cotletul se portioneaza in 10 bucati care se bat putin si se sareaza. Ceapa se toaca marunt, iar ardeiul gras se taie in... (mai mult)

    Citeste
  • Cotlet de porc la tava

    Cotlet de porc la tava

    Cotletul se feliaza si se condimenteaza bine cu piper, rozmarin si sare, apoi se aseaza intr-o tava. Peste carne se ... (mai mult)

    Citeste
  • Cotlet de berbecut

    Cotlet de berbecut

    Fierbem intr-o oala cu apa si sare, cartofii si morcuvul. Separat, asezam carnea de berbecut intr-o cratita si lasam la ... (mai mult)

    Citeste
  • Friptura de porc la tava

    Friptura de porc la tava

    Carnea de porc se curata bine si se transeaza in felii mai mari. Apoi, se aseaza feliile intr-o tava, iar peste ele ... (mai mult)

    Citeste
  • Cotlet umplut

    Cotlet umplut

    Carnea de porc se feliaza in doua parti egale. Cele doua felii se bat bine, pentru a le intinde cat mai mult, formand ... (mai mult)

    Citeste
  • Saramura de crap

    Saramura de crap

    Se curata bine pestele, se presara sare peste el si se pune pe gratar. Intr-o oala punem cam 2 litri de apa la fiert. ... (mai mult)

    Citeste

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))