Cotlet de porc la gratar
Ingrediente:
7 bucati cotlet de porc cimbru 30 ml ulei de masline piper sare
Mod de preparare:
Cotletele se pregatesc pentru friptura, feliindu-le si curatandu-le de grasimea in surplus. Se condimenteaza cu piper, sare si cimbru, se pun intr-o tava si se ung cu ulei. Se incinge gratarul, iar cand s-a incalzit suficient, se aseaza cotletele pe gratar. Se vor tine pe gratar pe o parte si pe alta, pentru a le gati uniform. Cand s-au rumenit, se iau de pe gratar si se servesc alaturi de garnitura preferata.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Cotlet de porc
Cotletul se portioneaza in 10 bucati care se bat putin si se sareaza. Ceapa se toaca marunt, iar ardeiul gras se taie in... (mai mult)
Citeste -
Cotlet de porc la tava
Cotletul se feliaza si se condimenteaza bine cu piper, rozmarin si sare, apoi se aseaza intr-o tava. Peste carne se ... (mai mult)
Citeste -
Cotlet de berbecut
Fierbem intr-o oala cu apa si sare, cartofii si morcuvul. Separat, asezam carnea de berbecut intr-o cratita si lasam la ... (mai mult)
Citeste -
Friptura de porc la tava
Carnea de porc se curata bine si se transeaza in felii mai mari. Apoi, se aseaza feliile intr-o tava, iar peste ele ... (mai mult)
Citeste -
Cotlet umplut
Carnea de porc se feliaza in doua parti egale. Cele doua felii se bat bine, pentru a le intinde cat mai mult, formand ... (mai mult)
Citeste -
Saramura de crap
Se curata bine pestele, se presara sare peste el si se pune pe gratar. Intr-o oala punem cam 2 litri de apa la fiert. ... (mai mult)
Citeste







