Friptura de porc la tava
Ingrediente:
800 g cotlet de porc 250 ml vin 400 ml bulion mustar cimbru usturoi ulei sare piper
Mod de preparare:
Carnea de porc se curata bine si se transeaza in felii mai mari. Apoi, se aseaza feliile intr-o tava, iar peste ele tunam putin ulei si presaram cimbrul, mustarul, piperul si sarea, punem usturoiul pisat si un strop de apa. Tava va fi introdusa la cuptor, iar dupa aproximativ 15 minute, vom turna vinul, dar si bulionul dizolvat in putina apa. Se reduce focul la o intensitate medie si se lasa carnea la gatit pentru aproximativ 40 de minute. Cand sosul rezultat a scazut definitiv, se opreste focul si se poate servi imediat, alaturi de garnitura preferata.
Parerile utilizatorilor
Retete asemanatoare
-
Friptura de porc la cuptor
Se pregateste carnea, curatand-o bine, apoi se spala si se scurge bine de apa, asezand-o apoi pe un tocator. Carnea se ... (mai mult)
Citeste -
Muschi de porc la cuptor cu legume
Carnea de porc se portioneaza, apoi se unge cu putin unt, se presara peste ea, condimentele si se aseaza intr-o tava ... (mai mult)
Citeste -
Spata de porc la cuptor
Intr-o tava termorezitenta se aseaza carnea ce a fost taiata in felii mai groase, peste ele se presara condimentele, se ... (mai mult)
Citeste -
Friptura de vita la cuptor
Muschiul de vita se condimenteaza cu sare si piper, apoi se unge cu putin ulei si se aseaza pe gril, unde va sta cate 3 ... (mai mult)
Citeste -
Muschiulet de porc cu ciuperci
Muschiul de porc se curata si se portioneaza ca pentru friptura. Apoi, fiecare bucata de carne se unge cu putin ulei si ... (mai mult)
Citeste -
Fleica de porc la cuptor
Mai intai se curata si se spala bine carnea, apoi se transeaza astfel incat sa poata fi usor de gatit, iar cartofii se ... (mai mult)
Citeste