Friptura de porc la tava

Foto - Friptura de porc la tava
Complexitate: usor Timp de preparare: 65 minute
5.00 5 1 vot / pareri

Ingrediente:

800 g cotlet de porc 250 ml vin 400 ml bulion mustar cimbru usturoi ulei sare piper

Mod de preparare:

Carnea de porc se curata bine si se transeaza in felii mai mari. Apoi, se aseaza feliile intr-o tava, iar peste ele tunam putin ulei si presaram cimbrul, mustarul, piperul si sarea, punem usturoiul pisat si un strop de apa. Tava va fi introdusa la cuptor, iar dupa aproximativ 15 minute, vom turna vinul, dar si bulionul dizolvat in putina apa. Se reduce focul la o intensitate medie si se lasa carnea la gatit pentru aproximativ 40 de minute. Cand sosul rezultat a scazut definitiv, se opreste focul si se poate servi imediat, alaturi de garnitura preferata.

Parerile utilizatorilor

Retete asemanatoare

Oops! Momentan smecheria nu functioneaza :))